چگونگی انتخاب فلاورباکس برای تراس و بالکن

تاثیر فلاورباکس در فضای شهری و ساختمان‌ها را نمی‌توان نادیده گرفت. اگر به دنبال زیباتر کردن نمای ساختمان خود هستید؛ استفاده از فلاورباکس آویز را به شما توصیه می‌کنیم. یکی از محیط‌هایی که فلاورباکس به راحتی پیاده سازی می‌شود، تراس و بالکن است. در این مقاله به اهمیت و کاربرد فلاورباکس تراس و بالکن می‌پردازیم.

امروزه اکثر ساختمان‌ها، دارای تراس یا بالکن هستند. که معمولاً بدون طراحی باقی می مانند. شما در تراس یا بالکن خود می‌توانید فلاور باکس‌های زیبایی را قرار دهید. و آن محیط را به باغی کوچک و سرسبز تبدیل نمایید.

هر چقدر تعداد فلاور باکس‌های انتخابی بیشتر باشد، تراس یا بالکن شما به همان اندازه سرسبز دیده خواهد شد. فلاور باکس علاوه بر افزایش جنبه زیبایی، باعث افزایش اکسیژن و خنک شدن آب و هوا می‌شود. شما در فلاورباکس تراس و بالکن می‌توانید انواع گل‌های زینتی، سبزیجات و گیاهان معطر را بکارید. در این مقاله از اسپینگر، به این موضوع خواهیم پرداخت.

فلاورباکس تراس و بالکن

انواع فلاورباکس‌های تراس و بالکن

فلاور باکس‌ها از نظر طراحی و ساخت به دیواری، زمینی و آویز تقسیم می‌شوند. به نظر شما، همه این موارد برای فلاورباکس تراس و بالکن مناسب هستند؟ در توضیح این سوال باید بگوییم که بله. همه این موارد در تراس و بالکن می‌توانند مورد استفاده قرار گیرند. و با توجه به ابعاد فضا، نوع طراحی و نوع گیاه مورد استفاده قرار می گیرند.

فلاورباکس زمینی:

فلاورباکس زمینی در همه محیط‌ها از جمله تراس و بالکن هم کاربرد بسیار زیادی دارد. و راحت‌ترین نوع فلاورباکس است. زیرا نیازی به نصب ندارد و مانند انواع گلدان بر روی زمین چیدمان می شود.

فلاورباکس دیواری:

همچنین فلاور باکس دیواری نیز در محیط تراس و بالکن بسیار زیبا دیده خواهد شد. شما می‌توانید قسمتی از دیوارهای این مناطق را انتخاب کرده و فلاور باکس‌ها را به آن جا متصل کنید. مزیت این فلاورباکس این است که محیط تراس و بالکن شما را اشغال نخواهد کرد. یعنی شما می‌توانید بدون اشغال محیط، از فضای سرسبز لذت ببرید.

فلاورباکس آویز:

 فلاورباکس آویزی نیز جزو بهترین گزینه‌ها برای تراس و بالکن به شمار می‌آید. انواع فلاورباکس آویز به دو گروه کلی تقسیم می شود. یک دسته از آنها دارای محلی برای اتصال به نرده ی تراس و بالکن است. و بر روی حفاظ جان پناه آویزان می شود. گروه دیگر از فلاورباکس های آویز، از سقف آویزان می شوند. و با انواع بند، طناب ، کابل و تسمه به سقف متصل می گردند. هر دو نوع از این باکس ها کاربرد زیادی در طراحی فضای بالکن تراس دارند.

فلاورباکس تراس و بالکن

انتخاب جنس مناسب فلاورباکس برای تراس و بالکن

در انتخاب فلاورباکس برای تراس و بالکن، باید یک نکته اساسی و مهم را در نظر بگیرید. همانطور که می‌دانید  فلاورباکس‌ها در انواع جنس‌های چوبی، بتنی، پلاستیکی، فلزی، سفالی و … یافت می‌شوند. مهم‌ترین شرط انتخاب جنس فلاورباکس در تراس و بالکن ، توجه به ماندگاری و سازگاری آن‌ها با محیط است. زیرا فضای بالکن و تراس یک محیط باز است که فلاورباکس مدام در معرض گرد و غبار بادهای شدید بارندگی رطوبت و … قرار دارد. بنابراین فلاورباکس مناسب باید مقاومت بسیار زیادی داشته باشد.

برای آشنایی بیشتر با انواع فلاورباکس می توانید مقالهمعرفی انواع فلاورباکسرا مطالعه نمایید.

انتخاب نوع گیاه برای بالکن و تراس

در انتخاب نوع گیاهان فلاورباکس برای تراس و بالکن ، آب و هوا، میزان تحمل گیاه نسبت به گرد و غبار، میزان تحمل گیاه نسبت به آبیاری و نور اهمیت بسیار زیادی دارد. در واقع می‌توانیم بگوییم گیاهانی مناسب هستند که در برابر بارندگی مقاوم بوده و تمایل به نور زیادی داشته باشند. همچنین در مقابل گرد و غبار و بادهای شدید نیز آسیب پذیر نباشند.

در هنگام خرید گیاه انواع فلاورباکس مناسب تراس ساختمان و بالکن ، می‌توانید با فروشنده در مورد این موضوع صحبت کنید. گیاهان مناسبی که برای فلاور باکس مورد استفاده قرار می‌گیرد، متفاوت هستند. شما می‌توانید گیاهان خوراکی مانند جعفری، نعنا، گشنیز و… را بکارید. و همچنین از درختچه‌های کاج و انگور هم استفاده کنید.

فلاورباکس چوبی
مطالعه این مقاله

از دیگر گیاهان مناسب با شرایط بالکن می‌توان به: شمعدانی، گل داوودی، تاج خروس، گل بگونیا، گل بنفشه معطر، گل کاغذی، گل محبوبه شب، پیراکانتا، درخت نارنج و زیتون و … اشاره کرد. اکثرا این گیاهان نسبت به نوع آب و هوا، می‌توانند داخل فلاورباکس رشد کنند.

فلاورباکس تراس و بالکن

المان‌های زیباتر کردن تراس و بالکن

برای زیبایی هر چه بیشتر تراس و بالکن، در کنار فلاور باکس می‌توانید از دیوار سبز، چمن مصنوعی، انواع مبلمان، نورپردازی‌ها و آب نما و مجسمه نیز استفاده کنید. با کمک همه این موارد، محیط خسته‌کننده تراس خود را به باغچه کوچک در داخل منزل تبدیل کرده و در موقع خستگی، زمانی را در آرامش سپری کنید.

نکات مهم در مورد فلاورباکس تراس و بالکن

  • به تعداد فلاورباکس در محیط تراس و بالکن دقت داشته باشید. تا ناهماهنگی بین آن‌ها صورت نگیرد. برای رعایت نظم و افزایش جنبه زیبایی، فاصله بین فلاورباکس‌ها را یکسان در نظر بگیرید.
  • برای رشد و حفظ سلامت گیاهان، بهتر است از یک فلاورباکس بزرگ استفاده کنید. با بزرگ‌تر بودن گلدان، ریسک خشک شدن گل و گیاه کاهش می‌یابد.
  • قبل از انتخاب فلاورباکس برای تراس و بالکن، نوع گیاهان خود را انتخاب کنید. زیرا جنس و اندازه فلاورباکس در انتخاب گیاه، میزان ریشه دهی و کاشت آنها تاثیر زیادی دارد.
  • زهکشی فلاورباکس بسیار مهم است. زیرا زهکشی باعث خروج آب اضافی از گلدان می شود. و به این ترتیب، گیاهان سالم‌تر می‌مانند.
  • آبیاری نیز جزو موارد مهم اجرای فلاورباکس برای تراس و بالکن به شمار می‌آید. خاک داخل فلاورباکس سریع‌تر خشک خواهد می شود. بنابراین آبیاری را نسبت به خاک باغچه، با فاصله زمانی کمتری انجام دهید.
  • محل قرارگیری فلاورباکس نیز جزو مواردی است که نباید نادیده بگیرید. برخی از گیاهان به حداقل ۵ ساعت نور خورشید در طول روز نیاز دارند. با اطلاع قبلی از شرایط مساعد برای رشد گیاه، محل مناسبی را انتخاب کنید. اگر فلاورباکس شما اتصالات ندارد (مانند فلاورباکس زمینی)، در صورت امکان می توانید محل آن را بر حسب نیاز به نور خورشید، در طول روز تغییر دهید.

برای آشنایی بیشتر با کاربرد فلاورباکس می توانید مقالهنکات مهم در انتخاب فلاورباکسرا مطالعه نمایید.

فلاورباکس تراس و بالکن

در این مقاله از اسپینگر، با شرایط و نکات لازم و ضروری برای فلاورباکس مناسب بالکن و تراس آشنا شدیم. ممنون که تا انتهای این مقاله همراه ما بودید. نظر شما در این مورد چیست؟

اجرای روف گاردن
بنر اجرای روف گاردن
دانلود کاتالوگ اسپینگر
دانلود کاتالوگ اسپینگر

برخی پروژه های اجرا شده

پروژه مسکونی نیاوران

آدرس: تهران – نیاوران
تاریخ اجرای پروژه: ۱۳۹۳
معمار:
مهندس عضدی فر
مساحت پروژه: ۱۸۰ متر مربع

پروژه پرنسا مال

آدرس: تهران – خیابان صابونیان
تاریخ اجرای پروژه: ۱۳۹۷
طراح: مهندسین مشاور دات
مساحت پروژه: ۲۳۰۰ متر مربع

پروژه شاد آباد

آدرس: تهران
تاریخ اجرای پروژه: 1397
طراح پروژه: دفتر معماری فرحو
مساحت پروژه: 90 متر مربع

ساختمان مسکونی رزاقی

آدرس: قم
تاریخ اجرای پروژه: ۱۳۹۱
نوع پروژه: مسکونی
مساحت پروژه: ۱۶۰ متر مربع

مسکونی مینا رزیدنس کیش

آدرس: جزیره کیش
تاریخ اجرای پروژه: ۱۳۹۹
نوع پروژه: مسکونی
مساحت پروژه: ۶۰۰ متر مربع

روف گاردن محوطه جنوبی ایرانمال

آدرس: تهران
تاریخ اجرای پروژه: 1397
نوع پروژه: تجاری - تفریحی
مساحت پروژه: 2000 متر مربع

مشاهده پروژه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: این محتوا شامل قوانین کپی رایت می شود.
× چطور می‌تونم کمکتون کنم؟